gallery/images-offerte2520aanvragen

Offerte aanvragen

vraag hier een geheel vrijblijvende offerte aan

Materialen die DakkapelGarantie gebruikt:

Kozijn en draaideel
Standaard gebruiken wij kunststof verdiept kozijnen, deze kozijnen zijn stabiel en erg sterk door grote staalverstevigingen

en extra binnenwanden waardoor inbrekers niet makkelijk binnen kunnen komen. Door een speciale coating aan de buitenzijde kunt u deze makkelijk schoonmaken door alleen water en groene zeep te gebruiken. Tevens hebben onze kozijnen verborgen waterafvoeren waardoor deze schoner blijven en u nog minder onderhoud hoeft te plegen. Deze kozijnen hebben een hoge isolatiewaarde zowel voor warmte als voor geluid.

Onze kunststof kozijnen zijn standaard voorzien van draaikiepramen, behalve de ventilatiestand op deze draaikiepramen kunt u ook makkelijker uw dakkapel van binnenuit schoonmaken. Onze adviseur bepaalt samen met u de indeling van de kozijnen. De kozijnen kunnen in verschillende kleuren worden uitgevoerd.

Uiteraard heeft u ook de keuze uit meranti hardhouten kozijnen of aluminium kozijnen. Meranti kozijnen kunnen worden voorzien van draairamen naar buiten, klepramen of draaikiepramen en worden gegrond aangeleverd. Aluminium kozijnen kunnen worden voorzien van schuiframen of draaikiepramen en zijn in bijna elke RAL kleur leverbaar. Op elk kozijntype kunnen verhuisramen worden toegepast.

Beglazing
HR++ glas U1.1 met KOMO-keur garantie zorgt ervoor dat u direct op uw energiekosten bespaard. Tevens kunt u beslissen om te kiezen voor  bijvoorbeeld 4-seizoenenglas, dit is een combinatie van HR++ en zonwerend glas. Door een coating zorgt dit glas ervoor

dat het in de winter warm binnen is en in de zomer koel. Een goedkopere oplossing dan bijvoorbeeld een screen of rolluik.

Wilt u een authentieke uitstraling? Dan zijn kruisroeden in of op het glas misschien iets voor u. Of heeft u een nieuwbouw

woning en moet uw dakkapel een nog hogere Rc waarde hebben, dan heeft u zelfs de keuze uit 3 dubbelglas. Dit glas heeft

alleen rendement als uw woning ook super goed geïsoleerd is.

Ventilatieroosters
Door een smal en esthetisch fraai ventilatierooster toe te passen kunt u ten alle tijden uw ruimte ventileren ook met slecht weer. De ventilatieroosters worden doorgaans in het vaste raam aangebracht en zijn makkelijk schoon te maken.

Insectenhorren
Met een aluminium gecoat frame heeft u topkwaliteit voor een kleine prijs. De insectenhorren kunnen alleen in draaikiepramen worden geplaatst. Deze zit aan de buitenzijde zodat u altijd uw raam kan openen of op kiepstand kan zetten. Door een ingenieus systeem zijn deze in een handomdraai  te verwijderen en terug te plaatsen.

Zijwangen buitenzijde dakkapel
Standaard gebruiken wij trespa (kunststof plaat volkern) met KOMO-keur garantie, deze plaat is in zeer veel kleuren leverbaar. Tegen een kleine meerprijs kunnen wij ook kunststof rabatdelen plaatsen, dit heeft de uitstraling van echt hout met de voordelen van kunststof. Indien u besluit om een houten dakkapel te kopen dan heeft u ook nog de optie om WBP multiplex of red ceder rabat delen te plaatsen. De zijwangen zijn zeer goed isolerend en ventilerend uitgevoerd.

Boeideel en overstek
Deze zijn voorzien van trespa en in vele kleuren leverbaar. De hoogte van het boeideel wordt door ons unieke dak systeem

beperkt tot ca. 22 cm, dit is esthetisch erg fraai om te zien. Het overstek is standaard 15 of 20 cm maar kan uiteraard in elke breedte gemaakt worden.

Dakisolatie
DakkapelGarantie gebruikt een zgn 'warmdakconstructie' hier liggen harde isolatieplaten met KOMO-keur garantie aan de buitenzijde op het dak. Dit systeem zorgt dat condens niet meer mogelijk is. Tevens kunt u door dit ideale systeem spotjes toepassen aan de binnenzijde zonder enige aanpassingen te doen.  

Vensterbank
Standaard heeft uw dakkapel een vensterbank van 150 mm en wordt gemaakt van 18 mm vochtwerend mdf.

Dakbedekking en hemelwaterafvoer (HWA)
Door EPDM toe te passen bent u verzekerd van een waterdichte toplaag van super kwaliteit. EPDM wordt gemaakt uit 1 stuk zonder naden. EPDM heeft een verwachte levensduur van meer dan 50 jaar! Wij plaatsen de hwa door het overstek i.p.v. door het boeideel, zo blijft uw boeideel intact en ziet het dakkapel er nog mooier uit. Het EPDM wordt geheel verlijmt aan het dak en wordt afgewerkt met een aluminium daktrim. Tegen een kleine meerprijs kunt u ook kiezen voor een zinken kraal.

Aansluiting dakpannen
DakkapelGarantie gebruikt loodvervanger, deze is minder schadelijk voor het milieu dan gewoon lood en geeft geen watersporen op uw dakpannen. Tevens is het grote voordeel dat het uit 1 stuk geplaatst kan worden met minder kans op lekkages of krimpscheuren.

Constructiebalken (slapers)
Om het dakkapel te plaatsen moet er een gat in het dak gezaagd worden, hierbij worden bestaande constructiebalken verwijderd en door ons opgevangen door nieuwe constructiebalken. Wij gebruiken alleen topkwaliteit balken daarom geven wij 20 jaar garantie op de constructie, zo weet u zeker dat het goed is!

Dakbalklaag
Hiervoor gebruiken wij vurenbalken 38 x 100 cm die hart op hart 30 cm liggen, als u het plafond aftimmert dan hoeft u dus niet eerst latten aan te brengen waardoor uw plafond lager wordt. U kunt de aftimmerplaten direct op de balklaag aanbrengen. Tegen een kleine meerprijs kunnen wij het aftimmeren ook voor u verzorgen.

Rolluik of screen
Direct door ons een rolluik of screen laten plaatsen is uiteraard goedkoper dan dit later te doen. Beide opties worden geheel weggewerkt achter het overstek, u ziet dus geen bak aan de buitenzijde zitten. Elektrisch of handbediend d.m.v. een wandschakelaar, afstandsbediening of koord.

Airconditioner
U kamer koelen, verwarmen en ventileren? Met een systeem van DakkapelGarantie heeft u het beste wat er op de markt te verkrijgen is. Geen buitenunit in het zicht, fluisterstil, energiezuinig en onderhoudsvriendelijk.

Velux dakramen
Heeft u een bestaand dakraam en wilt u deze verplaatst hebben, geen probleem tegen een kleine meerprijs zetten wij deze in een handomdraai op een andere plek. Of kiest u liever voor een nieuw dakraam? Vraag onze adviseur wat de mogelijkheden zijn qua types, afmetingen en raamdecoratie. Wij plaatsen alleen dakramen in combinatie met een dakkapel.

Vergunning
In de meeste gevallen is er geen vergunning meer nodig, in sommige gevallen nog wel. DakkapelGarantie regelt tegen kleine meerprijs uw vergunning. Onze architect zorgt voor complete bouwtekeningen en communiceert direct met uw gemeente tot de vergunning verleend wordt. Omdat dit voor ons dagelijks werk is de vergunning dan ook snel geregeld.

Dakkapel met een schuin dak of verhoogde nok
Wilt u een dakkapel met schuin dak of verhoogde nok? Ook daarvoor bent u bij DakkapelGarantie op het juiste adres. Wij gebruiken de bestaande dakpannen en plaatsen nieuwe gevelpannen aan de zijkanten. Aan de voorzijde gebruiken wij standaard een degelijke zinken goot. Indien mogelijk wordt dit dakkapel prefab gemaakt anders plaatsen wij hem met hetzelfde gemak traditioneel. DakkapelGarantie is van alle markten thuis!