gallery/images-offerte2520aanvragen

Offerte aanvragen

vraag hier een geheel vrijblijvende offerte aan

Een dakkapel geeft meer leefruimte en licht. Een compleet nieuwe kamer is in korte tijd gerealiseerd.

Wat zoekt u, een houten of kunststof dakkapel? Wat past beter bij uw wensen: een plat of een schuin dak? Alles is mogelijk. DakkapelGarantie adviseert u graag verder bij de keuze van een traditioneel kwalitatief maatwerk verbouwing. Neemt u ook gerust eens een kijkje bij de reacties van vele tevreden klanten die u voor gingen. Vraag gratis een dakkapel offerte op maat aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om alles door te nemen.

gallery/images-verhoogde-nok-dronten2
gallery/images-dakkapel-schuin-dak-dronten2
gallery/images-dakkapel-plat-dak-amersfoort2
gallery/images-foto-werkwijze-IMG_2835

Foto’s dakkapellen met een verhoogde nok

Een dakkapel met een een- of tweezijdig verhoogde nok geeft pas echt veel extra ruimte. Zelfs van een bergzolder of een vliering maakt u met een verhoogde nok een volledige extra kamer. Of zelfs meerdere extra kamers!

Foto’s dakkapellen met een Schuin dak

Dit type dakkapel heeft een schuin aflopend dak. Omdat dakkapellen kunnen worden afgewerkt met dezelfde dakpannen als de rest van de woning, vormen de dakkapel en de woning een eenheid.


Foto’s dakkapellen met een plat dak

In elke buurt komen ze wel voor: dakkapellen met een plat dak. Deze variant heeft veel voordelen en is dan ook de meest voorkomende dakkapel.
WERKWIJZE

Onze opdrachtgevers zijn altijd positief verrast door onze snelheid, transparantie en betrokkenheid. Dit is te danken aan onze gestructureerde werkwijze.